Vognmands kørsel

Michaels Maskinstation råder over 8 lastbiler, hvilket betyder at vi kan tilbyde flere typer af vognmands kørsel, døgnet rundt.

Kranbil med kærre

Michaels Maskinstation har en 4 akslet kranbil med side-tip samt en 3 akslet kærre med en total lasteevne på 24 m3.

Hos Michaels Maskinstation tilbyder vi levering og flytning af grus, sten og jord, samt udlægning af grus, f.eks. i forbindelse med etablering af indkørsler, terrasser og ridebaner.  

2 nye tipsættevogne

Michaels Maskinstation har to nye 4 akslet tipsættevogne, der hver har en lasteevne på 36 tons, der bruges til levering og flytning af grus, sten og jord, f.eks. i forbindelse med etablering af indkørsler, terrasser og ridebaner, samt til mange andre opgaver.

Lige meget hvor stor eller lille en opgave du skal bruge en lastbil til, så står vi gerne klar til at hjælpe dig. Når du vælger os til at klare din vognmandskørsel, så er du garanteret en stabil og engageret samarbejdspartner, som du altid kan regne med – døgnet rundt.

Vi hjælper primært kunder over alt på Fyn og trekantområdet, men vi køre naturligvis også ud til resten af landet. Ring for et godt og uforpligtende tilbud på telefon 21 64 45 54.