Slamsugning i Trekantsområdet eller på Fyn

Hvis du oplever at din kloak er blevet stoppet til, eller hvis du har andre problemer med slam, så kan det være nødvendigt at få foretaget en slamsugning. Her hos Michaels Maskinstation står vi klar til at hjælpe dig med slamsugning ganske nemt og bekvemt.

Udfører både slamsugning og slamtransport

Hos Michaels Maskinstation tilbyder vi dig både hjælp med slamsugning og med slamtransport efter selve slamsugningen. Skal vi ikke foretage en slamsugning, men blot transportere slammen, så gør vi også gerne det. Lige meget om du har brug for at få foretaget en lille eller en stor slamsugning, så kan vi hjælpe dig af med problemet, sådan at du hurtigst muligt kan få en velfungerende kloak igen.

Miljørigtig håndtering

Når vi foretager en slamsugning af din kloak, sørger vi for at håndtere slammet på en miljørigtig måde, hvorfor vi transporterer slammet i specielle tanke.

Vil du gerne vide mere om slamsugning eller bestille tid til at få lavet en slamsugning, så skal du være velkommen til at sende os en mail på michael@michaelsmaskinstation.dk

Vi hjælper primært kunder over alt på Fyn og trekantområdet, men vi køre naturligvis også ud til resten af landet. Ring for et godt og uforpligtende tilbud på telefon 21 64 45 54.