TV-inspektion

Hvis du skal til at flytte ind i et helt nyt hus, eller du står overfor at skulle sælge dit nuværende hus, så kan det være en rigtig god idé at få foretaget en TV-inspektion af dit rørsystem, sådan at du kan blive opmærksom på eventuelle fejl og mangler, der måtte være i dit rørsystem. Hos Michaels Maskinstation tilbyder vi at udføre en TV-inspektion af dine rør, fra Odense til Faaborg og på resten af Fyn.

Få lavet en TV-inspektion ved mistanke om skadedyr

Står du ikke overfor at skulle sælge huset, men har du mistanke om, at der måske er skadedyr i dine kloakrør, så kan en TV-inspektion også hjælpe dig med at finde ud af dette. Ved en TV-inspektion føres et kamera ned i kloakken, sådan at man kan undersøge, hvorvidt der er tale om en invasion af skadedyr, eller om der er tale om et helt andet problem.

Bliv fri for skader i dit kloaksystem

Når du får foretaget en TV-inspektion af dit kloaksystem, så mindsker du samtidig muligheden for fremtidige skader. Ved at få foretaget et TV-inspektion er det muligt at opdage små skader, inden de udvikler sig til det der er værre, og derved kan du spare en del penge i det lange løb, hvis skaderne opdages før tid. Med en TV-inspektion er det muligt at finde både sammenstyrtede og utætte rør, som kan blive repareret, inden de forvolder mere skade end de allerede har gjort.

Har du brug for mere information omkring TV-inspektion, så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Du kan få fat på os ved at sende os en mail på michael@michaelsmaskinstation.dk eller ved at ringe til os på tlf. 21 64 45 54.